Close sidebar
Close sidebar

Scene teribile intr-un bar! O femeie a fost luata la bataie de catre politisti in timp ce isi tinea copilul in brate. Motivul este halucinant

Camerele de vedere dintr-un bar au surprins momentul cumplit in care un politist loveste repetat o femeie care isi tinea copilul in brate.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Momentul socant in care o femeie este batuta de un politist in timp ce isi tine copilul in brate

Scena teribila a avut loc intr-un bar din orasul englezesc Norwich, unde camerele de supraveghere au surprins momentul in care un politist loveste in mod repetat o femeie care tinea in brate un copil, in urma unui incident petrecut in acel local.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imaginile au fost surprinse in data de 27 martie, insa au fost date publicitatii abia acum. Politistii pot fi vazuti cum vor sa aresteze 3 femei, una dintre ele avand un copil in brate.

Ofiterii par sa o loveasca in mod repetat pe femeia care purta un copil in brate. Asta s-a intamplat pana cand micutul este luat in brate de o alta femeie. In cele din urma, femeia este retinuta de politisti.

Imaginile aparute in spatiul online au adus critici dure la adresa politistilor care au actionat intr-un mod extrem de brutal. Dupa aparitia acestora, conducerea politiei din orasul Norwich a reactionat si a precizat ca in interiorul institutiei a fost demarata o ancheta pentru a stabili identitatea agentilor violenti, scrie The Sun.

Sursa: stirileprotv.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI