O minoră a trecut prin clipe de groază. A fost agresată în plină stradă, în fața liceului, de fostul iubit, care a băgat-o cu forța în mașină. Incidentul s-a petrecut în fața martorilor.

Agresată de fostul iubit în fața liceului

O minoră în vârstă de 17 ani a fost atacată de fostul iubit, în fața liceului din localitatea Cehu Silvaniei, din județul Maramureș. Tânărul, în vârstă de 19 ani, ar fi agresat-o fizic pe minoră, după care a introdus-o cu forța în mașină și au plecat de la locul agresiunii.

Întreaga scenă se pare că a fost desfășurată sub ochii martorilor, care au declarat că tânărul a luat-o cu forța pe minoră, a îmbrâncit-o și apoi a aruncat-o într-un autoturism. Martorii au alertat imediat autoritățile.

La scurt timp, cei doi au fost găsiți, într-o localitate învecinată. Polițiștii au descoperit că pe lângă agresiunile fizice asupra minorei, tânărul i-ar fi distrus acesteia și telefonul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mărturie teribilă din partea luptătorului MMA care ar fi bătut-o pe tânăra din București. Ce ar fi spus individul în fața anchetatorilor?

maini intinse telefon distrus

Un tânăr și-a atacat fost iubită și i-a distrus telefonul

[Sursa foto: istockphotos]

"La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în proximitatea unui liceu din localitatea Cehu Silvaniei, un tânăr din localitatea Băsești, județul Maramureș ar fi agresat fizic și ar fi luat cu forța o tânără din localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș, ar fi introdus-o pe aceasta

într-un autoturism, ulterior plecând într-o direcție necunoscută.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, cei doi tineri au fost depistați în localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 19 ani i-ar fi distrus tinerei în cauză telefonul mobil", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Tânărul a fost reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei l-au reținut pe tânărul de 19 ani pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează să ajungă în fața unui procuror pentru aplicarea măsurilor legale care se impun.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

"Polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 19 ani", se arată în comunicatul transmis de autorități. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si