În replică, Ciolacu l-a întrebat, direct, în şedinţă, dacă vrea bătaie, scrie Adevărul.

"Vrei bătaie, Oprişan?", a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Marcel Ciolacu. Iar acesta nu a fost singurul incident. Viorica Dăncilă s-a plâns că nu a participat la discuțiile despre buget, iar Marcel Ciolacu a spus, mai în şoaptă: ,,Trebuia să-ţi dai demisia atunci". Marian Oprişan a întrerupt şedinţa şi l-a pârât pe Ciolacu. ,,Auziţi ce spune, doamna premier, că ar fi trebuit să vă daţi demisia", a spus liderul PSD Vrancea.

Dăncilă le-a spus colegilor că s-a gândit în acel moment să-şi dea demisia, dar a renunţat apoi la idee ca PSD să nu piardă guvernarea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Conform sursei de mai sus, Marian Oprişan i-a acuzat pe Paul Stănescu şi Gabriela Firea că vor să pună PSD în braţele lui Victor Ponta. ,,Nu ţi-e ruşine să mă acuzi pe mine de aşa ceva?", i-a răspuns Gabriela Firea lui Oprişan în şedinţa CEX, potrivit unor surse participante la şedinţă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si