Close sidebar
Close sidebar

Scene uluitoare în Cex PSD: Marcel Ciolacu: "Vrei bătaie, Oprişan?"

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, s-a plâns în şedinţa CEX de vineri că preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, l-a înjurat pe holurile sediului PSD.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

În replică, Ciolacu l-a întrebat, direct, în şedinţă, dacă vrea bătaie, scrie Adevărul.

"Vrei bătaie, Oprişan?", a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Marcel Ciolacu. Iar acesta nu a fost singurul incident. Viorica Dăncilă s-a plâns că nu a participat la discuțiile despre buget, iar Marcel Ciolacu a spus, mai în şoaptă: ,,Trebuia să-ţi dai demisia atunci". Marian Oprişan a întrerupt şedinţa şi l-a pârât pe Ciolacu. ,,Auziţi ce spune, doamna premier, că ar fi trebuit să vă daţi demisia", a spus liderul PSD Vrancea. Dăncilă le-a spus colegilor că s-a gândit în acel moment să-şi dea demisia, dar a renunţat apoi la idee ca PSD să nu piardă guvernarea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Conform sursei de mai sus, Marian Oprişan i-a acuzat pe Paul Stănescu şi Gabriela Firea că vor să pună PSD în braţele lui Victor Ponta. ,,Nu ţi-e ruşine să mă acuzi pe mine de aşa ceva?", i-a răspuns Gabriela Firea lui Oprişan în şedinţa CEX, potrivit unor surse participante la şedinţă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI