Maria Lungu a făcut un anunț pe contul ei oficial de Instagram. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a transmis că trece printr-o schimbare de look. „Astăzi o să facem o schimbare de look. Schimbăm culoarea părului, în sfârșit. Pentru că deja este obosită. Apropo, am o nuntă vineri și din cauza asta alerg într-o parte și alta. O să vedeți vineri cum se fac nunțile la Chișinău.”

, a zis Maria de la „Puterea Dragostei”. Tânăra a mărturisit că va apela la o specialistă pentru a-i aplica o culoare cât mai naturală.

Maria a mărturisit că este persoană publică nu este vedetă. Ea s-a destăinuit urmăritorilor săi.

Citeste si: Maria, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei" sezonul 3, face dezvăluiri uluitoare după despărțirea de Marinescu

Maria de la „Puterea Dragostei” are planuri mari de viitor

Deși a ieșit de curând dintr-o relație, Maria de la „Puterea Dragostei” este o persoană optimistă. Maria și Cristi Marinescu au format un cuplu în casa iubirii. După finala emisiunii, au decis să se mute împreună în București, însă la scurt timp au decis să se separe.

Citeste si: Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri din culise. "Sunt împreună doar de fațadă"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Maria Lungu dorește chiar să participe la renumitele emisiuni în care concurenții sunt nevoiți să facă sacrificii pentru a supraviețui. De asemenea, blondina a afirmat că dorește să obțină permisul de conducere.

Citeste si: Iacob de la "Puterea Dragostei", pus la zid după ce a jignit o concurentă. "Nu va avea siliconul meu"

schimbare-de-look-maria-de-la-puterea-dragostei
Maria Lungu.[Sursa foto: Instagram]

Maria de la „Puterea Dragostei” este în căutarea fericirii după despărțirea de Cristian Marinescu.

Citeste si: Iasmina Halas este noua concurentă de la Puterea Dragostei! Cu ce gânduri a intrat în competiție fosta soție a lui Cristian Daminuță: ”Am ieșit dintr-o relație”

Citeste si: O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei! Aflati LUNI, cine este seducatoarea blondina, intr-o editie incediara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si