Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Costel Alexe din funcţia de ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor şi pe cel prin care îl numeşte în această funcţie pe Mircea Fechet.

Citeste si: Rezultate alegeri prezidenţiale SUA 2020: EL este noul preşedinte al Americii!

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, la ora 15,30, la Palatul Cotroceni.

Costel Alexe a renunțat la portofoliul de la Mediu, după ce a câștigat președinția Consiliului Județean Iași. 

Cine este Mircea Fechet, noul ministru al Mediului

Mircea Fechet este unul dintre cei şapte secretari de stat ai ministerului. El are acum în subordine Administraţia Fondului pentru Mediu, Garda Naţională de Mediu, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului. De asemenea, este reprezentant al României la Agenţia Europeană de Mediu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Impozitul la jumătate! Legea cu noi scutiri fiscale a fost promulgată de președintele Iohannis

Mircea Fechet (40 de ani), este căsătorit și are doi copii. În urmă cu mai puțin de doi ani era consilier în Consiliul Local Bacău, de unde a demisionat și s-a angajat prin concurs la Curtea de Conturi. Anterior, Fechet a deținut o funcție de conducere la Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Mircea Fechet candidează pentru Camera Deputaților, fiind pe locul întâi pe lista PNL Bacău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si