Close sidebar
Close sidebar

Schimbare radicala de look. Messi a uimit pe toata lumea cand a aparut asa. Fanii nu il mai recunosc

Starul Barcelonei, Leo Messi, isi socheaza fanii la revenirea din vacanta. Messi este de nerecunoscut, dupa ce a luat decizia de a se vopsi blond.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Schimbare radicala de look. Messi a uimit pe toata lumea cand a aparut asa
Starul Barcelonei, Leo Messi, isi socheaza fanii la revenirea din vacanta. Messi este de nerecunoscut, dupa ce a luat decizia de a se vopsi blond.
Dupa ce la inceputul verii si-a lasat barba sa creasca, acum starul Barcelonei s-a vopsit blond platinat si pare incântat de noul sau look. Sau cel putin asta reiese din imaginea publicata de iubita sa, Antonella Roccuzzo, alaturi de care are doi copii.
Conform El Mundo Deportivo, Messi si-a angajat un stilist personal, pe Ariel Bermudez, si foarte probabil de aici si schimbarile recente.

Dupa ce la inceputul verii si-a lasat barba sa creasca, acum starul Barcelonei s-a vopsit blond platinat si pare incântat de noul sau look.

Sau cel putin asta reiese din imaginea publicata de iubita sa, Antonella Roccuzzo, alaturi de care are doi copii.Conform El Mundo Deportivo, Messi si-a angajat un stilist personal, pe Ariel Bermudez, si foarte probabil de aici si schimbarile recente.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI