Robert F. Kennedy Jr, în vârstă de 70 de ani, este fiul fostului procuror Bobby Kennedy (asasinat în 1968) şi nepot al fostului preşedinte John F. Kennedy (asasinat în 1963). Robert F. Kennedy Jr se află în cursa prezindețială pentru cârma S.U.A, alături de Kamala Harris și de Donald Trump. 

Vineri, 23 august 2024, Robert F. Kennedy Jr ar urma să țină un discurs electoral în care urmează să anunțe decizia pe care a luat-o cu privire la candidatura sa.

Mai multe zvonuri au fost lansate și îl poziționează pe Robert F. Kennedy Jr în ipostaza în care renunță la cursa prezidențială pentru a i se alătura și a-l susține pe Donald Trump, potrivit informațiilor transmise de edition.cnn.com.

Citește și: VIDEO Detalii cutremurătoare în cazul fetei de 18 ani care și-a pus capăt zilelor. Ar fi fost abuzată încă de la 14 ani de tatăl vitreg. Mama ei bănuiește că individul a ucis-o: „Era gelos pe ea, nu suporta să vorbească cu un băiat”

Robert F. Kennedy Jr.

[Sursa foto: Capturi platforma socială X- Robert Kennedy]

Robert F. Kennedy Jr ar plănui retragerea din cursa prezidențială

Se pare că Robert F. Kennedy Jr ar urma să se retragă din cursa prezidențială. Candidatul independent și-ar fi susținut dorința retragerii și ar plănui dezvăluirea în fața publicului vineri, la un eveniment organizat în Arizona. În urma retragerii din cursa prezidențială, Robert F. Kennedy Jr ar urma să i se alăture lui Donald Trump.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Nicole Shanahan, colega alături de care lupta în cursa prezidențială, a declarat că alăturarea lui Robert F. Kennedy Jr cu Donald Trump reprezintă singura modalitate prin care vor putea elimina "riscul" câștigării alegerilor de către Kamala Harris. 

Citește și: Frații Tate, reținuți pentru 24 de ore. Ce a declarat Andrew la ieșirea din sediul D.I.I.C.O.T

Donald Trump

[Sursa foto: Capturi platforma socială X- Donald Trump]

Donald Trump pare încântat de decizia lui Robert F. Kennedy Jr. Fostul președinte, actual candidat pentru un nou mandat la președenția S.U.A, a susținut că dacă Robert F. Kennedy Jr i se va alătura, acesta va primi, cu siguranță, o funcție importantă.

„Este un tip genial. Este un tip foarte inteligent. Nu ştiam că se gândeşte să se retragă, dar dacă se gândeşte la asta, cu siguranţă aş fi deschis la (această) idee (oferirea unei funcţii în administraţie- n.r.)", ar fi declarat Donald Trump.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si