Asa arata anginele. Sa inteleaga toata lumea ca sunt angine rosii, fara puroi, care nu necesita antibiotic.

Nu putini sunt parintii, asemenea celor ai lui Vladut care dau fuga la doctor indata ce vremea schimba foaia.

„Sunt infectii virale, care, prin definitie, sunt produse de virusuri si e important sa stim ca nu se utilizeaza antibiotice din prima”, explica medicul Valeria Herdea.

Cea mai sigura cale spre vindecare e tratamentul racelii si repaosul acasa. Nu uitati ca infectiile respiratorii sunt in 90% din cazuri contagioase. Si hainele potrivite pentru vremea rece tin boala departe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Daca ieri ne bronzam la 33 de grade Celsius, iata azi s-a cam strins pielea pe noi la cele 16 grade. Variatiile de temperatura ne fac vulnerabili in fata virusurilor si ne afecteaza atentia si pofta de viata.

„Meteorodependenta poate fi controlata. Este o stare, o tulburare de dispozitie care apare in perioada de vreme innorata, cu absenta soarelui, si modificarea asa-zisului apetit pentru activitatile pe care le desfasuram”, mai explica medicul.

La munte, nu mai ajunge o geaca. Localnicii scot deja flanelele din sifonier si-si pregatesc remediile. Unii s-au incapatat si au tinut mortis sa sfideze cele 14 grade din termometre.

Variatiile de temperatura creeaza probleme bolnavilor cronic, iar umiditatea crescuta da de furca celor cu probleme respiratorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si