Close sidebar
Close sidebar

Schimbari masive la RATB. De ce vor avea parte bucurestenii in mijloacele de transport

RATB va lansa, in perioada urmatoare, o licitatie estimata la 1,34 milioane de euro, fara TVA, pentru instalarea de internet wi-fi gratuit intr-un numar maxim de 1.580 de mijloace de transport in comun.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu o durata de 17 luni, contractul va fi finantat din surse proprii ale Regiei, scrie profit.ro.

"RATB va initia o procedura prin care, atat in troleibuze, autobuze si tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toti calatorii care vor beneficia de transportul public”, a declarat Firea in luna ianuarie a acestui an.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Primarul Capitalei a adaugat ca va fi creata o aplicatie prin care calatorii vor putea sti care este timpul de asteptare, traseul pe care il parcurge vehiculul.

"De asemenea, tot printr-o aplicatie, pe care o va organiza Regia, calatorii vor putea afla care este timpul de asteptare, precum si informatii despre traseul vehicului pe care doresc sa il ia”, a mai spus Firea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI