Centrul de limba engleza Flying Colours îți oferă posibilitatea de a te inscrie la cursurile de engleză online. Astfel, fie că ești din București, fie din provincie, fie ai domiciliul în altă țară, poți participa la cursuri engleza Bucuresti doar printr-un click. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și un dispozitiv prin care să urmărești lecțiile. Platforma online îndeplinește toate condițiile pentru a putea organiza cursuri la distanță, în timp real.

Așadar, dacă această metodă este pentru tine soluția ideală, parcurge pașii de înscriere și dă startul progresului tău lingvistic.

Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză

Deși programa școlară națională, de stat, clasică este bine pusă la punct, timpul alocat orelor de engleză este cu mult sub cel necesar, iar cadrele didactice din învățământul de stat nu reușesc să dezvolte fiecare elev în parte așa cum și-ar dori. După cum știi, orice limbă străină se axează 80% pe exercițiu practic, conversațiile fiind cheia succesului în dobândirea abilităților de vorbire. Într-un colectiv cu peste 30 de elevi, este dificil să angajezi în comunicare toți copiii, iar acest lucru duce la acumularea în timp a deficiențelor de exprimare, erodarea accentului și plafonarea la un nivel mediocru.

Citeste si: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

În această situație, înscrierea în cadrul unui program de cursuri engleză în București, organizate în cadrul Centrului de limba engleză Flying Colours, poate ajuta copiii să evolueze de la nivelul de începător la cel avansat. Statisticile efectuate în rândul elevilor care au îmbinat cele două sisteme de educație, cel tradițional și cel într-un centru privat, arată că aceștia nu au întâmpinat nici cea mai mică dificultate la examenele școlare de limba engleză, obținând rezultate excepționale.
Abilitățile dobândite în scriere, citire, vorbire și ascultare sunt remarcate rapid chiar și de profesorii, colegii sau de familia lor. Copiii capătă o încredere mult mai mare în forțele proprii și descoperă universul limbii engleze cu potențialul său fantastic.

Promovabilitate de 100% la examenele de engleză

Indiferent de vârstă, cursanții pot fi pregătiți pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE) și IELTS. Dacă vrei să echivalezi proba de limba engleză pentru clasa a 5-a Intensiv Engleză, clasa a 9-a Bilingv Engleză sau vrei să echivalezi examenul de engleză la Bacalaureat, aceste cursuri îți vor fi de un real ajutor, oferindu-ți garanția unei reușite 100%. Grupele de maximum 8-10 cursanți formate în funcție de nivelul de cunoștințe și de vârstă, metodele de predare moderne și evaluările și feedback-ul constante sunt cheia succesului unor cursuri de engleză în București.

Citeste si: Samusocial din România invită românii să închirieze o locuință pentru cei care nu au una pe durata iernii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iată de ce ai nevoie de cursuri de engleză în București, la orice vârstă!

Cursuri de engleză, în București.

[Sursa foto: PixaBay]

Accesul la burse de studii și locuri de muncă bine remunerate

Nu doar copiii și adolescenții pot beneficia de avantajele unor cursuri engleză București, ci și adulții. Centrul de limba engleza Flying Colours îți oferă șansa de a organiza cursuri de engleză pentru angajații tăi, traininguri de business, astfel încât aceștia să te reprezinte cu profesionalism oriunde și oricând.

Citeste si: Schimbări în toată lumea când intrăm în Anul Tigrului. 2022 ar putea fi "feroce", spune zodiacul chinezesc

Indiferent dacă îți dorești cursuri pentru angajați, fie că ai nevoie de atestate și de o notă bună la testele Cambridge sau IELTS, trainerii experimentați te pot pregăti pentru promovarea cu brio a acestor examene. Promovabilitatea de 100% la examenele Cambridge și IELTS reprezintă cea mai bună recenzie de care se poate bucura un centru de limba engleză. În plus, fluența în limba engleză, vocabularul bogat, pronunția impecabilă, toate te vor ajuta să îți îmbunătățești nu doar limba engleză, ci și stima de sine și vei căpăta încredere în abilitatea de a comunica în această limbă atât de căutată în prezent.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: 5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

Autor: iAgency


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si