Close sidebar
Close sidebar

Sclavul de la Berevoiesti tinut in lanturi si-a ucis tatal. Barbatul are un dezechilibru mental

Ionut Stefan Iordache, sclavul tinut in lanturi la Berevoiesti, si-a ucis tatal bolnav, noaptea trecuta, cu mai multe lovituri. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbatul de 58 de ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea sclavilor a impresionat pana la lacrimi pe cei care au privit marturiile celor scapati din calvarul de la Berevoiesti.

Ionut, tanarul de 33 de ani tinut in lanturi, se intorsese in satul natal, Tufeni, din judetul Olt. Seara trecuta o alta veste a cutremurat satul. Barbatul si-a lovit tatal bolnav pana l-a lasat fara suflare. Medicii sositi in dimineata urmatoare nu au putut face decat sa constate decesul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Azi-noapte inteleg ca a avut loc totul. L-a lovit pe tatal sau in mod repetat cu o carja, cu un scaun, barbatul avea si o infirmitate, foarte multe detalii nu va pot da. Inteleg ca are un dezechilibru mental. In mod sigur vom dispune expertiza psihiatrica. Nu pot spune acum daca vom dispune retinerea, se fac audieri“, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, prim-procuror Anca Anuta, potrivit adevarul.ro.

In urma cu 3 ani, a plecat din sat, lasandu-l pe tatal sau singur. Acesta iesise din inchisoare cand a decis sa plece din Tufeni. Apoi a ajuns sclav in Berevoisti, alaturi de mai multe persoane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI