Scoala se afla in plin proces de renovare, doar jumatate din cladire fiind pusa la dispozitia elevilor. Cinci ore s-au luptat pompierii cu valvataia. Acum, 500 de copii vor fi nevoiti sa mearga, dupa vacanta, la o alta scoala din judet.

La locul incediului au venit mai multe echipaje de pompieri si medicii. Pentru ca flacarile erau prea mari a fost nevoie de suplimentarea echipajelor de interventie.

Gabriel Covasceanu, ISU Iasi: La locul interventiei au fost solicitate 7 autospeciale de stingere cu apa si spuma, doua echipaje de prim ajutor si doua autoplatforme cu un efectiv de aproximativ 50 de cadre militare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din pacate, focul a cuprins rapid intreg acoperisul.

Angajatii scolii au reusit sa scoata cataloagele, aparatura si actele din unitatea de invatamint, pe care le-au incarcat in mai multe microbuze si le-au depozitat in Primarie.

Scoala din comuna Ciurea a intrat in lucrari de reabilitare in vara anului trecut si inca se lucra la finisaje. Copiii invatau in mai multe schimburi, in cateva clase, date in folosinta odata cu inceperea anului scolar.

Catalin Lupu- primar comuna Ciurea: Este o scoala aproape finalizate lucrarile, trebuia sa le finalizam.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul dupa 5 ore. Din fericire, nu au existat victime. Cei 500 de elevi care invatau in scoala vor fi obligati sa mearga spre alte instiututii de invatamint, dupa vacanta intersemestriala. Deocamdata nu se stie si cauza incendiului. Cel mai probabil a fost vorba despre un scurt circuit la instalatia electrica.

Pompierii si politistii au reluat cercetarile la fata locului in aceasta dimineata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si