Informațiile au fost oferite de Gelu Mormoloc, corespondent Știrile Kanal D.

Un elev din clasa a VIII-a mers la școală cu un obuz în ghiozdan. Incidentul șocant s-a petrecut la școala did localitatea Cavadinești, din județul Galați.

scoala evacuata galati

Școală din Galați, evacuată!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Elementul de muniție a fost descoperit de profesori. Imediat, directoarea instituției de învățământ a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat un echipajk pirotehnic și un echipaj IPJ.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

obuz

Un elev a mers la ore cu un obuz în ghiozdan

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Autoritățile au evacuat persoanele aflate în clădire. Este vorba despre 90 de elevi și 10 cadre didactice.

Potrivit primelor informații, elevul ar fi descoperit elementul de muniție pe malul râului Prut.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Socrii lui Cherecheș, prezenți la tribunal! Declarațiile avocatului celor doi: „Cred că lucrurile vor decurge așa cum trebuie”

obuz

Școală din Galați, evacuată! 

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Școala evacută din cauza unui obuz

"În data de 14 martie 2024, la ora 12:57, I.P.J. Galați a fost sesizat prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, de către directorul unei unități de învățământ gimnazial din comuna Cavadinești, județul Galați, cu privire la faptul că un elev ar fi adus un obuz în incinta școlii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Berești, care au stabilit că cele sesizate se confirmă și, împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, au procedat la evacuarea elevilor și cadrelor didactice (aproximativ 100 de persoane), fiind asigurat un perimetru

de siguranță, astfel ca specialiștii pirotehniști să poată interveni.

obuz

Școală din Galați, evacuată! 

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a ajuns elementul de muniție în unitatea de învățământ", se arată în comunicatul transmis de IPJ Galați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si