Trei minori, elevi ai Școlii Gimnaziale Academician Marin Voiculescu, din Giurgiu, au primit îngrijiri medicale în cabinetul şcolii după ce şi-au provocat tăieturi pe mâini cu o ascuțitoare.

Incidentul s-a petrecut într-o pauză din timpul orelor de curs, iar cei care au semnalat incidentul conducerii şcolii au fost chiar colegii celor trei elevi de clasa a VI-a.

Citește și: VIDEO- Emma, campioană la desen

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Giurgiu spun că gestul celor trei elevi a fost premeditat, inspirat fiind dintr-o postare de pe Tik-Tok.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Părinţii celor trei elevi au fost chemaţi de urgenţă la şcoală şi au fost alertaţi şi cei de la Biroul de Siguranţă Şcolară, arată realitateadegiurgiu.net.

Citește și: VIDEO-EXCLUSIV: Robotul ION în platoul Știrilor Kanal D/ Specialist:”Noi descoperim prin ajutorul lui ION cum credem că putem să ducem țara la nivelul următor”

Şcoala dispune şi de un consilier şcolar, care va trebui să monitorizeze starea celor trei elevi care au recurs la acest gest extrem.

Un liceu din Iași este pe cale să se prăbușească. Sute de elevi își vor petrece următorii trei ani de studii în containere

Conform autorităţilor locale, peste 600 de elevi ai unui colegiu din Iași vor învăţa, pentru următorii trei ani, într-o construcţie modulară amplasată în arealul unităţii de învăţământ, din cauza riscului seismic de gradul unu al clădirii principale.

Citește și: VIDEO- Subiecte simulare Matematică BAC 2023. Subiectele și baremul, publicate pe EDU.ro!

Mai bine de 600 de elevi ai Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi vor învăţa, pentru următorii trei ani, într-o construcție modulară amplasata în arealul unităţii de învăţământ, din cauza riscului seismic de gradul unu al clădirii principale.

Elevii vor începe să învețe în containere începând din această toamnă.

Citește și: 40% dintre elevii clasei a 8-a au luat note sub 5 la matematică la simularea pentru Evaluarea Națională 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si