Close sidebar
Close sidebar

Școli repetente la curățenie

Scolile pot fi oricand sursa unor infectii grave. Obiecte esentiale de igiena lipsesc din multe unitati de invatamant, iar cei mici sunt nevoiti sa vina cu ele de acasa.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate ca regulile de sanatate publica sunt clare, in scolile din Romania hartia igienica, sapunul sau dezinfectantii sunt un lux.
Intram la intamplare intr-una din unitatile de invatamant din Capitala.

In baie, dam peste un vas de toaleta fara capac. Sapun si hartie igenica se gaseste doar in toaleta profesorilor.

Citeste si: Ministerul sănătății: săptămâna viitoare putem declara epidemie de gripă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Astfel, copiii sunt nevoiti sa vina, in fiecare zi, cu servetele si hartie igienica in ghiozdan.

Parintii sunt ingrijorati, mai ales acum, cand virsului gripal se raspandeste periculos de rapid, asa ca incearca sa isi proteje cum pot copiii.

Ecaterina Andronescu, Ministrul educației: "sunt scoli care respecta in care toate materialele de igienă sunt si sunt scoli in care nu exista asa ceva si ca invit toti directorii din cea de-a doua categorie de scoli sa discute cu autoritatile locale pt ca intra in finantarea complementara sis a aiba ce le trebuie.

Eu cred ca nu poate ministru sa se duca sa rezolve asta in fiecare scoala! Acolo avem niste administrator, avem directori...da?"

Culmea, Ministerul Educatiei le-a cerut invatatorilor sa-i verifice pe elevi daca respecta sau nu normele de igiena si sa intocmeasca fise de evaluare pentru fiecare in parte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI