Close sidebar
Close sidebar

Scolile nu mai sunt sigure! O fetita a cazut de la etaj!

O fetita din clasa a VI-a a cazut de la etaj intr-o scoala din Targu Mures. Eleva a fost transportata de urgenta la spital.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copila mergea spre sala de sport, cand a cazut de la etajul unu, dupa ce cativa muncitori au lasat fereastra larg deschisa, in urma unor lucrari in scoala. Fata era in pauza cu colegii ei, cand s-a prabusit de la o distanta de patru metri. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Muncitorii au lacuit mai multi pereti din cladire si au lasat toate geamurile deschise ca sa se aeriseasca, iar cand elevii au coborat scarile fetita s-a prabusit prin geam.  In mod normal, in fiecare pauza un profesor ar trebui sa supravegheze elevii, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Ancheta este in plina desfasurare pentru a stabili vinovatii. 

Incidentul s-a petrecut la Scoala Gimnaziala nr.7 din Targu Mures. Parintii fetei sunt ingrijorati si se afla in stare de soc. Nu stiu cum a fost posibil ca un asemenea accident sa se petreaca chiar la scoala, care ar trebui sa fie un loc sigur.
 

Sursa: stirileprotv.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI