Mai multe echipaje de politie, pompieri, ambulanta si chiar mascati au fost prezente astazi la o actiune in forta. Tatal unui barbat cu probleme psihice a solicitat ajutorul pentru a-si interna fiul la psihiatrie si a salva cainii pe care acesta ii tinea captivi in casa. Lucru cunoscut si de vecinii de bloc ai acestuia.

Tatal barbatului e explicat politistilor dinainte ca va fi dificil sa intre in propria casa deoarece fiul acestuia va bloca usa.

Asa ca a fost nevoie de un plan.

Tatal reuseste sa intre in casa si incearca sa calmeze atmosfera. Politstii si cei de la protectia animalelor asteapta un semn pe holul scarii ca sa poata intra.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dupa cateva secunde usa se deschide....

Barbatul este scos pe casa scarii si este rugat de politisti sa mearga la ambulanta insa acesta se opune.

In timp ce politistii il imobilizeaza cei doi caini din rasa

cane corso sunt scosi afara din apartament. Nu par sa fie agresivi ci mai degraba speriati...Barbatul devine tot mai agitat si incepe sa strige...

Vecinii spun ca desi au facut mai multe sesizari pana astazi nimeni nu a intervenit.

Barbatul a fost dus la spital pentru evaluare psihiatrica unde este deja cunoscut cu antecedente. Cu ajutorul catorva voluntari, asociatia Kola Kariola a reusit sa preia cei doi caini pereche si nu i-a lasat in urma nici pe cei 4 micuti ramasi in viata.

Tatal este si el recunoscator si spera ca atat fiul sau cat si animalele sa fie ajutate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si