„Pentru ca nu sunt nici ideolog, nici patimas, nici confruntational si pentru ca nu cred ca punctul meu de vedere e intotdeauna cel just, nu prea am dat atentie bataliilor care se desfasoara aici, pe facebook. In privinta casatoriilor intre persoane gay, de pilda, punctul meu de vedere e unul, cred, de bun simt: de ce nu? Pe cine prejudiciaza acest lucru? E vorba de casatorii civile, care-ar trebui garantate de legi ale statului, aceleasi pentru toti cetatenii.

Daca persoanele gay vor sa se casatoreasca, e firesc sa aibă acest drept in calitatea lor de cetateni”, a scris Cartarescu  pe pagina sa de socializare.

Mesajul scriitorului vine in contextul in care Coalitia pentru familie a obtinut recent avizul Curtii Constitutionale pentru modificare articolului 48 din Constitutie astfel incat sa prevada expres ca familia este alcatuita din barbat si femeie, excluzand posibilitatea casatoriilor gay.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si