O scrisoare de 12 pagini reprezinta ultimul apel facut de adeptii lui Cristian Pomohaci catre instanta suprema in BOR, Patriarhul Daniel. In scrisoare se vorbeste despre „spectacolul grotesc si furibund” care a avut loc in media la adresa lui Cristian Pomohaci, care „a imbracat forme de exprimare a tonalitatilor de extrema dreapta fascista, amenintarea cu moartea si chiar dezbracarea(?!) de vesmintele populare romanesti”. De asemenea, se pomeneste despre forte oculte care incearca sa destabilizeze Biserica din interior.

Semnatarii scrisorii mai pomenesc despre „atacuri reactivate ca la o comanda”, principalii artizani ai acestora fiind, in opinia lor, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane.
Primul este acuzat ca „staruie in inistentele lui de a-l vedea pe „popa” la parnaie”, in vreme ce al doilea este reclamat pentru ca s-a antepronuntat si ca avut mai multe declaratii tendentioase la adresa lui Pomohaci.
Scrisoarea deschisa este completata de mai multe anexe care vin sa intareasca afirmatiile din cadrul textului sau: comunicate de presa, taieturi din ziare, etc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si