Familia era informată că atât Luiza, cât și Alexandra Măceșanu sunt moarte.

Claudiu Melencu - tatăl Luizei

Procurorii DIICOT încearcă să stabilească acum cine a trimis scrisoarea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

„Scrie asa: Domnilor, va rog frumos sa nu mai cautati fetele, sunt moarte. N-am primit eu, a primit-o matusa mea, unchiul meu. Am sunat la 112. Va dati seama cum ma simt eu. Nu pot sa ma apropii de casa mea din cauza lor. Altceva nu pot sa va spun nimic. Astept sa vina DIICOT sa ia scrisoarea, aceasta proba. Pana acum, n-am vorbit nimic. In ziua de 14 aprilie, la 11 jumatate, m-a sunat ea pe mine si mi-a spus asa: Vorbind in timpul asta cu ea, mi-a spus ca a ajuns la ocazie si a oprit ocazia. Aceasta a fost ultima discutie. Eu simt ca traieste! Pe mine m-au indepartat sotia si cu socrul meu. Nu pot!”, a declarat Claudiu Melencu, tatal Luizei, pentru RomaniaTV.

Tatal Luizei susține că scrisoarea este trimisă de un complice al lui Gheorghe Dincă și că este o probă importantă la dosar.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime.

Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si