Femeia, mama a trei copii și soția unui bărbat despre care spune că este minunat, a lăsat o scrisoare înduiosătoare, ce a ajuns la inimile multor internauți.

Cu ultimele puteri, înainte de a părăsi această viață, Amy a vrut să se asigure că atât soțul ei, Jason, alături de care petrecuse 25 de ani, cât și cei 3 copii vor avea o viață bună chiar și după ce ea avea să moară.

Dorința ei era ca, după moartea ei, Jason să-și găsească o soție bună, care să-i facă fericiți atât pe el, cât și pe copii. Amy a scris o scrisoare în care vorbea atât de frumos despre soțul ei încât oricine citea își dorea să-l cunoască. “Poate îți va plăcea să devii soția soțului meu. Vreau să ți-l prezint pe soțul meu, Jason. E ușor să te îndrăgostești de el. Mi s-a întâmplat și mie într-o zi. După o zi lungă, așa cum fiecare dintre noi are, nimic nu mă bucură mai mult decât să-mi văd soțul intrând pe ușă, așezând pe masă o pungă plină cu cumpărături și ispitindu-mă cu o măslină delicioasă sau cu o bucată de brânză apetisantă, apoi pregătind cina.Dacă ai impresia că noi doi trăim într-un basm, să știi că nu ești departe de adevăr.

Mi-aș dori să mai am timp de petrecut cu Jason. Mi-ar plăcea să mai am timp de petrecut cu copiii mei. Timp să merg în fiecare seară de joi să beau martini. Din păcate, asta nu se va mai întâmpla. Nu mi-au mai rămas, din păcate, multe zile de trăit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Te întrebi, poate, de ce îți scriu această scrisoare. O scriu în speranța că, după moartea mea, această scrisoare va fi citită de tine, viitoare soție a lui Jason. Am speranța că se va naște o altă poveste de iubire, similară poveștii mele cu Jason.

Cu toată dragostea mea, Amy”, au fost cuvintele femeii care s-a stins la scurt timp după redactarea acestei scrisori. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si