Scrisoarea unei profesoare pentru Gabriela Firea: "Voi pune absente, pentru ca primarul nu are atributii de manager al procesului didactic"
O profesoara si-a exprimat revolta pe pagina de Facebook dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat dispozitie ca profesorii sa nu pune absente elevilor care nu ajung pana la ora 9:30 la cursuri.
Cristina Tunegaru, o profesoara din Bucuresti, spune ca va pune absente si o roaga pe Gabriela Firea sa nu mai induca confunzie in randul parintilor.
"in atentia doamnei primar Gabriela Firea:
Va informez ca nu voi da curs "dispozitiei" dumneavoastra de a nu pune absente miercuri pana la ora 9.30, intrucat primarul nu are atributii de manager al procesului didactic.
Va rog sa nu mai induceti confuzie in randul parintilor si elevilor si sa permiteti inspectoratului scolar sa ia si sa comunice masuri de acest fel.
Fie va asumati inchiderea scolilor in continuare, fie reveniti la rezolvarea problemelor edilitare, pe care pesemne incercati sa le carpiti cu asemenea improvizatii.
Ca profesor, eu nu pot sti motivul pentru care un elev absenteaza: din cauza zapezii sau pentru ca fumeaza etnobotanice in toaleta scolii. Ca parinte, nu trebuie sa las la latitudinea copilului daca sa mearga sau nu la scoala pentru ca nu i se pun absente.
Profesor Cristina Tunegaru", si-a incheiat dascalul postarea.

Cristina Tunegaru, o profesoara din Bucuresti, spune ca va pune absente si o roaga pe Gabriela Firea sa nu mai induca confunzie in randul parintilor.

"in atentia doamnei primar Gabriela Firea:

Va informez ca nu voi da curs "dispozitiei" dumneavoastra de a nu pune absente miercuri pana la ora 9.30, intrucat primarul nu are atributii de manager al procesului didactic. Va

rog sa nu mai induceti confuzie in randul parintilor si elevilor si sa permiteti inspectoratului scolar sa ia si sa comunice masuri de acest fel.

Fie va asumati inchiderea scolilor in continuare, fie reveniti la rezolvarea problemelor edilitare, pe care pesemne incercati sa le carpiti cu asemenea improvizatii.Ca profesor, eu nu pot sti motivul pentru care un elev absenteaza: din cauza zapezii sau pentru ca fumeaza etnobotanice in toaleta scolii. Ca parinte, nu trebuie sa las la latitudinea copilului daca sa mearga sau nu la scoala pentru ca nu i se pun absente.Profesor Cristina Tunegaru", si-a incheiat dascalul postarea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca marti si miercuri elevii vor putea ajunge la scoala pana la ora 9,30, fara sa li se puna absente.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Harta longevității în România. Povestea comunei din Mehedinți care este „vicecampioană” la procentul de locuitori cu viață lungă- antena3.ro

„In consultare cu Inspectoratul Scolar General, s-a stabilit ca preluarea elevilor sa se faca maine si miercuri pana la ora 9,00 — 9,30, astfel incat sa nu fie absente pentru prima ora, deoarece, din cauza ninsorii din Bucuresti, traficul va fi ingreunat.

Elevii pot sa vina la scoala fie incepand cu ora 8,00 — daca scoala e mai aproape de casa si nu sunt dificultati in trafic — sau pot sa ajunga pana la 9,00 — 9,30. Cadrele didactice vor fi intelegatoare si nu se vor pune absente pentru prima parte a zilei”, a spus Firea, in cadrul Comandamentului de iarna.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca marti si miercuri elevii vor putea ajunge la scoala pana la ora 9.30, fara sa li se puna absente.

Ea a precizat, in sedinta Comandamentului de iarna, ca decizia a fost luata dupa consultarile cu Inspectoratul Scolar General, in contextul vremii nefavorabile.

“Prin consultare cu Inspectoratul Scolar General, am stabilit ca preluarea elevilor maine si miercuri sa se faca pana la ora 9.30, astfel incat sa nu fie absente pentru prima ora, deoarece din cauza situatiei din Bucuresti, traficul va fi ingreunat. Cu alte cuvinte, elevii pot veni la ora 8, daca scoala este aproape de casa si nu sunt dificultati sau pot sa ajunga pana la 9-9.30. Cadrele didactice vor fi intelegatoare si nu vor pune absente pentru prima parte a zilei“, a declarat Firea.

Citeste si: Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”- kfetele.ro

Citeste si: Ea este Bogdana Tancău, românca care i-a furat inima lui Michele Morrone. Cu ce se ocupă noua iubită a actorului din ”365 de zile”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat a murit pe masa de operație pentru că un medic i-ar fi scos organul greșit- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si