"Trebuie sa civilizam acest oras, chiar daca va fi nevoie sa o facem cu forta, daca nu avem incotro", a sustinut primarul Buzaului, Constantin Toma, cel care a si initiat proiectul.

Mai multe persoane si asociatii de proprietari si-au aratat nemultumirea, precizeaza HotNews.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sanctiunile vor fi progresive, iar cei prinsi pentru prima data ca incalca regulile vor fi iertati. Acestea vor consta in avertismente sau amenzi intre 500 si 1.000 de lei. Cei care le vor aplica vor fi politistii locali si jandarmii.

"Prima data se va face o notificare, iar daca cetatenii vor starui in greseala atunci se va veni si cu amenzi pentru ca trebuie sa civilizam acest oras, chiar daca va fi nevoie sa o facem cu forta, daca nu avem incotro. Dar nu putem admite sa scuipi pe strada, sa mancam seminte sau sa aruncam tot felul de gunoaie. Trebuie sa mai stie si de frica, ca daca arunci un gunoi pe strada poti plati si o amenda”, a declarat primarul Constantin Toma, citat de HotNews.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si