Close sidebar
Close sidebar

Scumpiri pe bandă rulantă în 2019. Specialiștii trag un semnal de alarmă

Euro va sari pragul de 4 lei si 70 de bani. Mai multi specialisti din sistemul bancar cred ca asta se va intampla in a doua jumatate din 2019. Daca e asa, atunci ne putem astepta la scumpiri pe banda rulanta!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Analistii unei banci comerciale vad moneda euro, in ultimele 6 luni din 2019, cu valoare cuprinsa intre 4 lei si 70 de bani, 4 lei si 75 de bani. O crestere importanta, tinand cont de faptul ca Banca Nationala coteaza astazi moneda europeana la 4,6656 lei.

Cursul de schimb leu-euro ne priveste pe fiecare dintre noi.Cand? Atunci cand platim, de exemplu, o factura. Este, insa, important si pentru autoritati. Este o componenta luata in calcul atunci cand se stanileste bugetul de stat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De la un curs mediu de 4,62 de lei, s-ar putea ajunge la 4 lei si 58 de bani in 2021, iată ce spun reprezentantii Bancii Nationale.

Alte previziuni plaseaza euro la 4 lei si 74 de bani in decembrie 2019. Problemele externe dar si situatia economiei romanesti influenteaza direct cursul de schimb, mai ales cand vine vorba de raportul la euro si la dolar.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI