UPDATE: Scurgerile de gaz au fost oprite, iat traficul a fost reluat în zonă. 

Pompierii intervin în cartierul Priseaca, Târgoviște pentru a preveni provocarea unui incendiu de proporții care ar putea izbucni din cauza unor scurgeri de gaze.

"Pompierii intervin în municipiul Târgoviște, cartier Priseaca, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei scurgeri de gaz la un SKID GPL", a transmis ISU Dâmbovița.

La fața locului intervin două autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj SAJ Dâmbovița, iar un reprezentant pentru remedierea defecțiunii va face verificări la fața locului. Surse din rândul pompierilor au precizat că este vorba de un rezervor GPL, de 4.850 litri, potrivit Adevărul.

Circulația este deviată în acest moment la intrarea în Târgoviște.

Scurgeri de gaze la o stație GLP din Sectorul 3

Sâmbătă seara, pompierii bucureșteni au declanșat o perdea de apă asupra unei butelii de GPL de la o stație de pe strada Energeticienilor din București, după ce mai mulți localnici au simțit un puternic miros de gaz. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate, în timp ce pompierii au intervenit cu cinci autospeciale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Povestea emoționantă a lui Crevete, motanul care a supraviețuit în urma exploziilor de la Crevedia. ,,Nu a mieunat, nu a zis nimic, n-a cerut nimic''

„Se acţionează pentru evacuarea populaţiei pe o rază de 100 de metri pentru siguranţa acesteia până la remedierea situaţiei.

Acţionăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin cinci autospeciale de stingere”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Sâmbătă seara, pompierii bucureșteni au declanșat o perdea de apă asupra unei butelii de GPL de la o stație de pe strada Energeticienilor din București

Sâmbătă seara, pompierii bucureșteni au declanșat o perdea de apă asupra unei butelii de GPL de la o stație de pe strada Energeticienilor din București

[Sursa foto: ISUBIF]

Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a declarat pentru Digi24 că pericolul a fot neutralizat și scurgerea a fost oprită repede.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate, în timp ce pompierii au intervenit cu cinci autospeciale.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate, în timp ce pompierii au intervenit cu cinci autospeciale.

[Sursa foto: ISUBIF]

„Au existat scurgeri la o supapă de supraplin, sația era închisă. A fost verificată de ISCIR acum trei zile și închisă, pentru că nu respecta planul inițial”, a declarat prefectul Rareș Hopincă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pe 1 septembrie a avut loc o intervenție și la Cluj, acolo unde a avut loc o scurgere la o societate comercială care se ocupă cu încărcarea buteliilor de oxigen. Din fericire nu au existat flăcări și nici victime în urma incidentului.

Bilanțul deceselor de la Crevedia a ajuns la patru

Astăzi, 4 septembrie, bilanțul victimelor din urma exploziilor de la Crevedia, județul Dâmbovița care a avut loc pe 26 august a ajuns la patru, la nouă zile de la tragedie.

Citește și: EXCLUSIV: Europarlamentarul care cere să se schimbe legea pentru deținătorii de stații de benzină/ Tudor Ciuhodaru: ”Aceste, ”Bombe cu ceas”, pot fi oricând detonate dintr-o neglijență umană”

”În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, a anunțat Ministerul Sănătății. În continuare, un pacient este internat în stare critică la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București, în timp ce alți 14 pacienți se află în stare medie sau ușoară, fiind îngrijiți la Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni”, Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București și la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Alți 12 oameni au fost transportați la unități medicale din străinătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si