In plus, modelul prezent din gama de scutere electrice Silence ofera manevrabilitate si stabilitate crescuta datorita centrului de greutate jos și franarii eficiente pe distante scurte. Silence S02 LS permite combinarea beneficiilor pilotarii urbane cu performanta incarcarii electrice. Acest model de scuter eco-friendly dispune de o sa confortabila pentru rider si un pasager si poate atinge viteza de 45 km/ora, fiind partenerul perfect pentru naveta catre scoala, serviciu sau alte destinatii urbane.

Scuterul electric Silence S02 LS ofera doua moduri de pilotare: Eco si City, fiind disponibil cu doua optiuni de culoare atractive: gri antracit si verde.

Scuter electric - o nouă modalitate de a tranzita orașul

Scuter electric - o nouă modalitate de a tranzita orașul

Pachetul standard include o baterie Li-Ion de 2 kWh, capabila sa asigure autonomie de 52 km.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La fel ca restul modelelor din lineup-ul Silence, S02 LS este prevazut cu un sistem practic de incarcare, ce permite incarcarea din confortul casei, la orice priza, fara a necesita sisteme suplimentare. Bateria este detasabila si vine incorporata in zona anterioara rotii spate. O puteti transporta fara probleme cu un carucior.

Citeste si: Un șofer a fost prins cu 281 de km/h pe autostrada A1

Silence S02 LS se bazeaza pe un motor de putere 1,6 kW (motor fara perii), amplasat in roata din spate. Sistemul de franare combinat CBS contribuie la o plimbare fara riscuri, in timp ce franarea regenerativa are rolul de a utiliza o parte din energia de franare la incarcarea bateriei. Acest model este disponibil si in variantele: Plus si Connected.

Citeste si: VIDEO| Biletele de avion la preț redus sunt pe cale de dispariție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si