Strategia Nord-Atlantica se impiedica, la Deveselu, de o turma de oi, care apartin unui fermier local. Americanii care opereaza la baza militara s-au plans autoritatilor romane ca au probleme cu mioarele de la un saivan din apropiere care le da peste cap senzorii si aparatura militara, pentru ca se plimba nestigherita la cativa metri de gardul unitatii, scrie Realitatea.net.

Stapanul animalelor nu vrea nici in ruptul capului sa se mute de acolo, cu toate ca in prezent exista o lege care ii interzice sa ridice o constructie civila in imediata apropiere a bazei militare.

Problema este ca ciobanul a ridicat „tabara” pentru oi cu mult inainte ca americanii sa vina la Deveselu si sa instaleze scutul anti-racheta si chiar inainte sa apara aceasta lege.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul a constestat in instanta hotararea Consiliului Judetean Olt, care il obliga sa demoleze saivanul si sa plateasca o amenda de 3.000 lei pentru constructie ilegala. Omul sustine ca are un titlu de proprietate pe acel teren si ca nimeni nu-l poate obliga sa plece, nici macar NATO.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si