Sotia, cei doi fii si oamenii apropiati de Vasile Turcu inca nu le vine a crede ca acesta a vrut sa-si puna capat zilelor. In ciuda faptului ca trecea printr-o perioada mai grea din punct de vedere financiar, afaceristul era cel care ii imbarbata pe toti, avea tot timpul moralul ridicat si nu parea sa fie zdruncinat de nicio problema.

Nici macar in ultimele zile inainte de lua decizia extrema, Turcu nu a lasat sa se inteleaga ca ar trece printr-o depresie, sau ca l-ar apasa ceva intr-atat de grav incat sa recurga la acest gest, facand in continuare

planuri pe termen scurt sau lung.

Chiar daca afacerile scartaiau, barbatul in varsta de 62 de ani avea suficiente garantii imobiliare prin care sa deblocheze o situatie de moment. In plus, in calitate de parinte a doi copii, Turcu era foarte atasat de baietii lui, mai cu seama ca acestia incepusera sa-l ajute in firma, mai ales fiu cel mare care lucra zilnic la biroul tatalui sau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Adunand toate aceste detalii, pentru membrii familiei, gestul pare cu atit mai surprinzator si socant!

Dupa cum se stie, Politia a preluat imediat cazul, incercand sa afle ce a stat in spatele tentativei de sinucidere a fostului actionar dinamovist.

Interesant este ca oamenii legii, care au cercetat pret de cateva ore casa afaceristului, au fost cei care au gasit biletul de adio lasat de acesta, "criminalistii" ridicand din biroul lui Turcu si alte documente si hartii care ar putea da indicii importante in privinta rezolvarii cazului.

Conform unor surse judiciare, cheia aflarii adevarului ar fi in spatele acelui bilet, care pare sa contina si alte detalii, in afara acelui mesaj de despartire clasic, adresat celor apropiati.

De altfel, aceleasi surse sutin ca membrii familiei nu au intrat nici pana acum in posesia biletului, necunoscand mesajul complet, din caza faptului ca cercetarile sunt in continuare in plina desfasurare. Oamenii legii i-au in calcul orice pista, nefiind exclusa nici varianta conform caruia omul de afaceri sa fi avut ceva litigii cu anumiti parteneri de afaceri, iar acestia sa fii exercitat diverse forme de presiuni, care l-ar fi facut pe Turcu sa clacheze!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si