Close sidebar
Close sidebar

Se adanceste si mai tare misterul in cazul copilului de la Giurgiu, suspectat ca ar avea puteri paranormale! Ce spun doctorii

Se adanceste si mai tare misterul in cazul copilului de la Giurgiu, suspectat ca ar avea puteri paranormale. Doctorii nu i-au gasit nicio boala psihica si a fost externat din spital pe semnatura. Acum parintii umbla cu el din biserica in biserica in speranta ca vor reusi sa gaseasca un ajutor de la divinitate.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O saptamana intreaga a trait micutul in teroare. Bunicii copilului spun ca in continuu a plouat cu pietre pe locuinta lor, iar baiatul a inceput sa se poarte din ce in ce mai ciudat.

Lucian Iordanescu, parapsiholog: “El are un fel de sindrom, nu e o boala, e acel, cunoscut la copii, ADHD sau hyperkinetic. Nu se poate concentra pe atentie si e foarte dinamic”. 

In urma unui set complex de investigatii, medicii psihiatri au ajuns la concluzia ca micutul nu ar suferi de nicio afectiune. Seara trecuta, parintii au cerut sa fie externat, pentru ca baiatul cerea incontinuu sa fie dus la biserica.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Constantin Carapanceanu, primarul din Ghimpati: “Au mai mers si la manastirea Cernica, s-au dus si la manastirea Pasarea, au mers pe calea spirituala”.

Dupa ce aseara a participat la slujba de maslu, copilul si-ar fi revenit complet.

Constantin Carapanceanu, primarul din Ghimpati: “ Si-a facut baie, a dormit copilul. Am luat legatura astazi cu familia, am vorbit cu copilul. Mi-au zis ca este in stare normala, se simte bine”.

Ciudat este ca din clipa in care ar fi parasit casa din Naipu, niciun fenomen straniu nu ar mai fi avut loc.

“N-a mai dat cu pietre, n-au mai cazut nici obiecte ”, povesteste bunicul baiatului.

Medicii spun, insa, ca ar fi fost necesar ca micutul sa fi fost supus unor investigatii medicale mai amanuntite.

KEREN ROSNER, psiholog: “Cred ca era foarte bine sa se continue investigatia acestui copil de catre specialist. Evaluarea lui psihologica si psihiatrica cred ca era mult mai importanta, pentru ca s-a creat foarte multa agitatie in jurul lui”.

Micutul se va intoarce, insa, luni la spitalul Obregia, pentru ca medicii vor trebui sa ii puna un diagnostic final cu care parintii se vor prezenta la DGASPC pentru putea finaliza ancheta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI