E clar că se alege praful de afacerile lui Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea se află în Costa Rica, acolo unde partenera sa este în inchisoare, iar afacerile din ţară sunt în pericol. Alexandrov are afaceri în două domenii, cel imobiliar şi cel al portalurilor web. El a lucrat câţiva ani ca broker imobiliar, dar anul trecut şi-a deschis propria companie pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare.

El şi-a suspendat temporar activitatea, până va reveni din Costa Rica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se alege praful de afacerile lui Adrian Alexandrov. În 2017 a avut o pierdere de peste 60.000 de lei

În decembrie 2014, actualul logodnic al Elenei Udrea a înfiinţat o firmă, sub denumirea de "SC International Market of Sports SRL", având ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe, unde deţinea 50% din acţiuni. La 1 septembrie 2015, firma şi-a schimbat denumirea în "SC General Concept Activ SRL", iar Alexandrov a devenit asociat unic.

Firma a avut activitate minimă în 2015 şi 2016, iar în 2017 s-a înregistrat o pierdere de 63.737 de lei.( vezi cum a sărit Elena Udrea cu paraşuta)

Se alege praful de afacerile lui Adrian Alexandrov. Sediul firmei este la vila sa din Corbeanca

Pentru că nu se mai poate ocupa de ele, se alege praful de afacerile lui Adrian Alexandrov.

Tot în 2017, firma lui Alexandrov a intrat în atenţia Fiscului. Pe 16 august 2017, "SC General Concept Activ SRL", care are ca sediu social vila lui Alexandrov din Corbeanca, a primit de la ANAF o „notificare de declarare în inactivitate”.  Un contribuabil poate fi declarat inactiv fiscal dacă, timp de 6 luni, nu şi-a îndeplinit obligaţiile de depunere a declaraţiilor fiscale, dacă se sustrage controalelor efectuate de organul fiscal central prin declararea unor date de identificare a domiciliului fiscal care nu permit organului fiscal identificarea acestuia sau dacă organul fiscal central constată că nu funcţionează la domiciliul fiscal declarat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si