Close sidebar
Close sidebar

Se anunta reduceri de costuri si restructurari in TVR!

Doina Gradea, seful interimar al TVR, a anuntat ca angajatii din institutia publica vor fi evaluati.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Parlamentul a respins ieri raportul de activitate al TVR, ceea ce inseamna ca intreg Consiliul de Administratie al postului public a fost demis, in frunte cu Irina Radu, presedintele institutiei. Sef interimar al TVR a fost numita Doina Gradea, membra a Consiliului de Administratie, care a anuntat ca va face o evaluare generala in institutie. 

„Sunt emisiuni care au rating aproape zero. Ele nu pot ramane pe post. Inseamna ca nu se uita nimeni la ele. Nu trebuie sa dam neaparat de lucru cuiva din Televiziunea Romana. Poate ca acei oameni care fac rating zero sau aproape de zero, pot fi mult mai utili in alte zone, in alte directii. Isi pot aduce aportul sub alta forma",  a afirmat Gradea in fata membrilor Comisiei de Cultura si Media din Parlament. 

In decembrie 2012, TVR a fost intr-o situatie asemanatoare, angajatii fiind evaluati pentru a se stabili cine va fi disponibilizat. La procesul de selectie au participat 2.562 de salariati, din cei 2.784 de angajati notificati. Selectia angajaţilor a presupus trei etape- depunerea unui memoriu de activitate, sustinerea unui test grila si a unui interviu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Printre cei care au fost evaluati s-a numarat si Corina Danila, care a obtinut o nota modesta, 57,20, dintr-un punctaj maxim de 100. Ea a facut contestatie, primind nota 68.  “După ce TVR, aproape de colaps, a decis concedieri masive pe bază de teste date angajaţilor, pentru Corina Dănilă au început problemele.

Căzută la probele profesionale, derulate în ultimele săptămani, ea a ajuns pe lista de disponibilizări, care se vor face începînd cu 1 februarie”, scria evz.ro. 

„După ce la prima evaluare a obţinut punctajul 57,20, iar la contestaţie 68 de puncte, fosta consilieră a lui Titi Dincă a reuşit să scape de restructurarea din TVR cu ajutorul protecţiei sociale.

Vedeta TVR are o fetiţă de opt ani şi este unicul susţinător al familiei. Corina Danila e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sânge dintr-un număr iniţial de 462, aprobată în şedinţa de ieri a Consiliului de Administraţie. Motivul pentru care Dănilă, deţinătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum cîţiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorţată şi are un copil de crescut”, a dezvaluit inpolitics.ro. Corina Danila a ramas in TVR, acolo unde, de doi ani, prezinta emisiunea “Ieri-azi-maine”, difuzata pe TVR 2.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI