Odată ce a intrat în casa Puterea Dragostei, Victor a fost hotărât spre ce fată să se îndrepte pentru o viitoare relație. Acestia și-a dorit să aleagă între Adriana și Mariana, si iată că fosta iubită a lui Cristian Comănici a fost cucerită.

Mariana a fost surprinsă în Istanbul, în brațele lui Victor.

Mariana de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostită? Mariana a fost zărită în brațele lui Victor

Mariana, fosta iubită a lui Cristian Comănici, a ajuns neașteptat de repede în brațele lui Victor de la Puterea Dragostei, în ciuda spuselor ei, mai exact că nu se vede într-o relație cu noul concurent al emisiunii.

Victor: "Crezi că te-ai potrivi cu mine?"

Fosta iubită a lui Cristi Comănici i-a răspuns atunci lui Victor: "Cu tine?! Nu!"

Se anunță un nou cuplu la Puterea Dragostei? Mariana, în brațele unui alt bărbat
Se anunță un nou cuplu la Puterea Dragostei? Mariana, în brațele unui alt bărbat[Sursa foto: Instagram Victor]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Aurora de la "Puterea Dragostei", chemată în camera roșie de un pretendent. Refuz neașteptat: "O să fiu sinceră cu tine"

"Suntem așa blonduți amândoi. Nu am zis că are ceva Victor. Dar pur și simplu...nu consider că mă potrivesc cu el. Fizic îmi place. Este un bărbat care arată bine"", a declarat Mariana.

Mariana susținea în urmă cu ceva timp că, Victor este un bărbat care mai are multe lucruri de învățat.

Însă, chiar și așa Mariana și Victor au fost surprinși la Instanbul și se poate observa cu ușurință că relația lor este din ce în ce mai aproapiată.

Mariana este sărutată pe obraz de către Victor, iar bărbatul o ia în brațe destul de tandru. Să fie acesta începutul unei frumoase relații de iubire?

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” a explicat de ce este mereu vânătă pe corp. A lovit-o sau nu Sendo?!

"Am trei favorite in casa, adica am facut un top trei inainte da vin aici si ar fi: Aya, Adelina si Mariana! Sincer eu vreau sa va cunosc pe toate, acum depinde de caracter! Ultima mea relatie s-a terminat acum sase luni de zile!", declara Victor, când a intrat în casa Puterea Dragostei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si