Cateva idei vin acum de la specialisti.

Citeste si: Un profesor român a stabilit ce legătură există între un gaz inodor și incolor din casele noastre și apariția unor forme de cancer!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe langa gustul deosebit pe care il ofera carnii, designul gratarului este foarte important. "Acest gratar, de exemplu, este Saloni. Cosntruit din placi de beton armat cu caramida frectara iar la exterior cu piatra naturala. Gratarul propriu zis are incoporat si sistemul pentru paine sau pentru pizza, precum si primul modul cu chiuveta. Costul unui astfel de ansamblu este de 2.000 de euro fara tva dar pe timpul targului avem o reducere de 15% pentru toate gratarele comandate", spun producatorii.

Citeste si: Ramona Gabor, viață de lux! Cum a fost surprinsă într-o vacanță din Thailanda?

Sunt solutii si pentru cei care nu se bucura de o gradina prea generoasa. "Acesta este un gratar Atena care are un cuptor cu convective, iar sus se introduc tavile pentru mancare. In partea aceasta avem partea de gratar cu acealsi sistem de protap de rotisor.

Vreau sa mentionez ca aceasta caramida refractara poate veni in diferite culori", explica cei care le vand.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si