Doamnelor si domnilor, bine v-am regasit. Poarta ie si cirese la ureche si mananca romaneste.. Festivalul cireselor asteapta vizitatori in parcul kiselef din capitala cu multe surprize si bunatati culinare.

MARAMURES SARBATOAREA CIRESELOR

Si-n maramures e sarbatoarea cireselor! In localitatea Coruia, cu mic cu mare localnicii petrec in cinstea fructelor de iunie!

BUCHAREST CRAFT BEER- STOP VERDE

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ne intoarcem in capitala la un festival dedicat iubitorilor de bere si mancarii alese. De la specialitati mexicane pana la  burgeri si pizza, oferta culinara va satisface si cele mai pretentioase gusturi.

SIBIU SERBARILE ZAPEZII

Va este dor de zapada? Ei bine, se stie ca traim in tara tuturor posibilitatilor! La Balea lac, in plina vara puteti petrece mai ceva ca in vacanta de iarna!

SIBIU FESTIAL TEATRU PE STRAZI

Strazile sibiului vor fi invadate de distractie! Incepe festivalul international de teatru! zece zile de spectacole inedite, de neratat.

TIMISOARA ALERG PENTRU SPITAL

Vreti sa faceti o fapta buna in acest weekend?Atunci puteti sa ajutai copiii aflati in spitale! Cum? doar alergand!

BRASOV BARBI

Doamnelor si domnisoarelor in brasov se intalnesc toti barbosii din lume...

Oare daca merg acolo il intalnesc si pe kemal din dragoste infinita?... eu sper


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si