Close sidebar
Close sidebar

Se bea apa infestata la un camin de ingrijire a batranilor din Gorj. De vina ar fi directorul, care ar fi incercat sa musamalizeze totul

Scandal la un camin de ingrijire a batranilor din Gorj, dupa ce mai multi pacienti si angajati s-ar fi plans ca s-au imbolnavit de la apa infestata. Acuzat e chiar directorul, care ar fi incercat sa musamalizeze totul. Ca sa demonstreze ca e doar o inscenare, barbatul a facut in fata camerei de filmat un gest socant.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De ani in sir, bolnavii si angajatii caminului sustin ca sunt pusi in pericol cu bunastiinta chiar de catre director.

"Datorita problemelor mele de sanatate m am sezizat si ne am seziat. Am fost hartuita, repet timp de doiu ani"

Intreg scandalul a pornit de la apa infestata, fapt demonstrat cu acte, in 2014, de cei de la DSP si recunoscut, intr-un final, si de catre director.

Stelian Luca director centrul de batrani susani  -"Dumneavoastra v-ati spala cu aceasta apa? Pai, nu. Adica, daca da. Nu, nu m-as spala. Nu v-ati spala"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Asta e apa care a iesit la analize ca e infestata.

Da. Momentan nu se vede nimic. Asa a iesit la analiza facuta de cei de la DSP

 


Directorul incearca sa ne convinga ca apa e folosita doar pentru spalatul vaselor. E dat insa de gol chiar de angajate.

"Noi bem.


Beti apa de aici?
Da. Categoric, bem. Noi am auzit acum, dar noi o cosnumam. Pacientii au mai baut si eu"

"Cei care nu stiu conuma. Sunt terorizata de ei. De el. E pensionat de armata si spune ca nu pleaca de aici pana nu ne termina pe toti. Lumii ii e frica", spune o angajata.

Director DSP: "In momentul de fata, am inteles ca apa nu este potabila pentur ca nu este tratata.

Consumata, aceasta apa e periculoasa. Este o apa care provine dintr-o sursa locala de apa si care alimenteaza strict caminul de batrani de la Suseni"

Surprinzator e ca superiorul directorului caminului sustine ca habar n-avea ca apa ar fi infestata, desi merge lunar in control.

Director DSP Gorj:" Mie nu mi-a demonstrat nimeni ca apa nu e potabila acolo.

Dar e un rezultat al analizelor in 2014… Da, aia a fost o avarie in alimentarea cu apa a comunei, comuna si-a reabilitata sistemul de apa"

Directorul acuzat sustine ca cei doi pacienti despre care se spune ca s-ar fi imbolnavit de la apa infestata ar fi avut, in realitate, bacterii intraspitalicesti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI