Close sidebar
Close sidebar

Se cauta romani care sa munceasca la ferme de legume in Franta. Salariu net de 1500 de euro, cazare gratuita

O companie caută persoane cu bună rezistenţă la efort pentru a lucra în una dintre cele mai frumoase regiuni din Franţa, Bretania.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Angajatorii sunt interesaţi de echipe de 4-5 persoane care doresc să muncească în agricultura franceză. Echipa are şi un responsabil desemnat, care trebuie să aibă permis de conducere categoria B. Salariul brut este de 9,7 euro pe oră, cu un net de 7 euro/oră.

Perioada pentru care se caută muncitori sezonieri este de aproximativ 5 săptămâni (iulie-august 2016), aceasta putând fi prelungită în funcţie de randamentul echipei.

Astfel, în cazul unei impresii pozitive, puteţi munci şi toamna în fermele franceze şi vă asiguraţi şi o relaţie bună cu angajatorul pentru sezonul agricol următor.

Mai multe detalii aici

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI