Dacian Ciolos trage un semnal de alarma vis-a-vis de situatia politica si spune ca in aceasta perioada se incearca scoaterea Romaniei din zona UE. Pentru Dacian Ciolos viitorul Romaniei in Uniunea Europeana sta sub semnul intrebarii. 
 
Liderul Miscarii Romania Impreuna cere printr-un comunicat de presa sa se inceteze orice actiune politica de propaganda a liderilor politici, care dupa spusele lui nu fac altceva decat sa isi urmaresc propriile scopuri, acelea de a scapa de puscarie. 
In acest moment, s-a renuntat la orice urma de responsabilitate politica pentru viitorul Romaniei si a fost lansata campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastra din Uniunea Europeana. Este evident ca in spatele ei exista un plan bine pus la punct, la care se lucreaza de multa vreme si in care au fost atrasi si oameni de buna credinta cu ajutorul unor false pretexte. Ii indemn pe toti cetatenii Romaniei sa nu cada in aceasta capcana si sa inteleaga ca tot ce se petrece astazi nu are legatura cu credintele sau cu orientarile noastre politice.In aceste zile, decidem daca Romania va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene“, a declarat Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat al RO+.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si