Oamenii legii au chemat-o la audieri pe Mihaela, iubita tanarului arestat pentru crima, in urma declaratiei acestuia. In ultima declaratie Bogdan Ionel a declarat ca adevaratul criminal este chiar iubita lui. Potrivit anchetatorilor, acesta si-a schimbat de mai multe ori declaratia.

Ce spun procurorii despre crima din Botosani

Potrivit datelor adunate de anchetatori, Bogdan Ionel si iubita sa Mihaela s-au vazut in ziua crimei. Dupa intalnire, ea a plecat la scoala unde ar fi avut chiar si o discutie cu diriginta, o dovada ca ea chiar a participat la orele de curs. Dupa scoala, ea a plecat la centrul de plasament. Intrarea in centru este dovedita de notarea intr-un registru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In plus, oamenii legii au luat in calcul ca ea ar fi putut pleca de la centru la locul crimei si au refacut traseul atat pe jos cat si cu masina.

In urma acestei probe s-a constatat ca ea nu ar fi avut timp sa ajunga. De asemenea au fost analizate camerele video de pe traseu si nu exista nicio proba ca ea ar fi fost prezenta la crima.

„Avem date certe, la ce ora a vorbit cu fata, unde era ea.

Cat ii lua sa ajunga pana la acel loc, presupunand ca a plecat singura, s-a urcat intr-un taxi si a fugit direct acolo. Nu se leaga nimic, fata nu a putut fi acolo”, a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si