Ajutorul de deces de care beneficiază toți românii se majorează. Începând de vineri, odată cu intrarea în vigoare a bugetului asigurărilor sociale de stat, acest ajutor din partea statului va crește substanțial.

Așadar, în cazul decesului asiguratului sau pensionarului, ajutorul va fi de 5.163 de lei, iar în cazul decesului unui membru al familiei asiguratului sau pensionarului, ajutorul va fi de 2.582 de lei.

Citeste si: VEȘTI importante pentru salariați. Se reduce vârsta de pensionare cu 10 ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Acești bani vor fi acordați doar după înmormântare, după ce s-au făcut toate cheltuielile necesare, urmând ca acestea să fie decontate.

Acest ajutor poate fi solicitat statului în maximum 3 ani de la data decesului, iar achitarea lui se face în maximum 3 zile de la solicitare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si