Close sidebar
Close sidebar

Se dau bani de la stat! Românii primesc 5.100 lei în plus

Se majorează ajutorul de la stat! Cum intri în posesia banilor.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajutorul de deces de care beneficiază toți românii se majorează. Începând de vineri, odată cu intrarea în vigoare a bugetului asigurărilor sociale de stat, acest ajutor din partea statului va crește substanțial.

Așadar, în cazul decesului asiguratului sau pensionarului, ajutorul va fi de 5.163 de lei, iar în cazul decesului unui membru al familiei asiguratului sau pensionarului, ajutorul va fi de 2.582 de lei.

Citeste si: VEȘTI importante pentru salariați. Se reduce vârsta de pensionare cu 10 ani

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Acești bani vor fi acordați doar după înmormântare, după ce s-au făcut toate cheltuielile necesare, urmând ca acestea să fie decontate.

Acest ajutor poate fi solicitat statului în maximum 3 ani de la data decesului, iar achitarea lui se face în maximum 3 zile de la solicitare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI