"Un mic sprijin pentru pensionarii cu vârsta de peste 75 de ani și cu 704 lei la care mă tot gândesc. Anul acesta esta așa dificil în contextul pandemiei dar oricând se poate face ceva, sunt acolo....Aproximativ 130 milioane euro pentru acest program finanțat din fonduri europene, fiecare persoană urmând să primească 180 lei/lună sub forma tichetelor electronice", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Județul cu un singur cetățean infectat cu COVID-19

Potrivit ministrului Muncii, banii se vor folosi doar pentru achiziționarea mâncării calde de la unitățile autorizate. Primăriile vor transmite atât tichetele către pensionari cât și informații cu privire la unitățile autorizate, acolo unde acestea se pot utiliza, a precizat ministrul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Au fost votate amenzi de 15.000 de lei! Ce contravenție se plătește scump de-acum înainte

Proteste anunțate de pensionari pentru septembrie

Asociaţiile de pensionari anunţă proteste de stradă în septembrie şi acţiune în instanţă, dacă Executivul nu creşte pensiile cu 40%. Trei mari organizaţii ale pensionarilor au anunţat marţi că intenţionează să organizeze manifestaţii de stradă în septembrie, în cazul în care Guvernul nu va respecta legea care prevede creşterea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie.

Citeste si: Județul cu un singur cetățean infectat cu COVID-19

De asemenea, înainte de manifestaţiile de stradă, cele trei organizaţii ale pensionarilor vor să acţioneze Executivul în instanţă, dacă pensiile nu se vor majora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si