Close sidebar
Close sidebar

Se fac percheziții la Ministerul Sănătății într-un dosar privind fraudarea unui concurs

Percheziții la Ministerul Sănătății, marți seară. Sunt vizate mai multe persoane, presupuse că ar fi fraudat un concurs de angajare.

Ana-Maria Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se fac percheziții, marți seară, la Ministerul Sănătății și la domiciliul unor persoane fizice, existând suspiciuni de fraudare a unui concurs de angajare pentru ocuparea funcției de consilier clasa I, grad superior, în cadrul Direcției Politici de Resurse Umane în Sănătate- Biroul de recunoaștere a calificărilor și reglementare.

Perchezițiile au fost efectuate de ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și: Ministerul român al Sănătății a lansat o campanie de donare de sânge pentru victimele din Israel. Lista centrelor disponibile

Percheziții la Ministerul Sănătății

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea infracțiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, prev.

de art. 12 alin (1) lit b) din Legea 78/2000. Suspiciunile se referă la fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier clasa l grad superior, în cadrul Direcţiei Politici de Resurse Umane în Sănătate- Biroul Recunoaştere a calificărilor şi reglementare ”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se fac percheziții la Ministerul Sănătății într-un dosar privind fraudarea unui concurs

[Sursa foto: arhivă Știrile Kanal D]

În comunicat se mai precizează că în cursul zilei de marţi, au fost puse în executare mai multe mandate de percheziţie în sediul Ministerului Sănătăţii şi la domiciliile unor persoane fizice.

Știre în curs de actualizare...

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI