În stațiunea Mamaia se pun la punct ultimele detalii pentru minivacanța de 1 mai. Se lucrează la foc continuu la amenajarea plajei, acolo unde va avea loc festivalul de muzică electronică.

Citește și: VIDEO- CFR Călători, pregătiri pentru mini-vacanța de 1 Mai

”Se anunță 6 nopți pline de distracție în Mamaia Nord, la festivalul de muzică electronică.

Accesul se va face începând cu ora 22:00, iar atmosfera va fi întreținută de mai mulți DJ internaționali. Sunt corturi, zone de food & drinks și relaxare. La intrare sunt disponibile, zilnic, bilete și abonamente pentru festival.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

10.000 de turiști sunt așteptați la festivalul din Mamaia

Organizatorii estimează că în jur de 10.000 de turiști vor lua parte, în fiecare zi, la festivalul de muzică electronică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Organizatorii spun că se așteaptă, zilnic, la peste 10.000 de turiști. De mâine, stațiunea va fi complet animată de turiști din toate colțurile lumii, iar aglomerația se va vedea și în trafic. Potrivit tour-operatorilor numai în Mamaia sunt așteptați peste 30.000 de turiști, români și străini.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Polițiștii, jandarmi și ofițerii antidrog vor fi prezenți la festival

Și autoritățile vor fi în număr cât mai mare în stațiunea Mamaia, pentru a împiedica distribuirea și consumul substanțelor pishoactive în cadrul evenimentului.

”Zeci de polițiști, jandarmi și ofițeri antidrog vor monitoriza festivalul pentru a împiedica eventuala distribuire a substanțelor psihoactive.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Turiștii se vor putea bucura de weekend-ul prelungit și în Vama Veche

Pe lângă festivalul din Mamaia, turiștii care au ales să meargă în Costinești și Vama Veche vor avea și ei parte de distracție și voie bună în acest weekend prelungit.

Citește și: VIDEO- Pregătiri intense în Vama Veche pentru 1 mai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si