Avand in vedere ca in perioada 26 martie, ora 03.00 – 01 martie, ora 10:00, atat Municipiul Bucuresti, cat si judetul Ilfov se vor afla sub incidenta Codului Portocaliu de Ger, la nivelul ISU Bucuresti-Ilfov a avut loc intrunirea membrilor Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta si Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov, pentru stabilirea masurilor de asigurare a protectiei populatiei din zonele amenintate.

Totodata, in perioada 26 februarie, ora 10:00 – 27 februarie, ora 14:00, Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov se afla si sub avertizare meteorologica Cod Portocaliu de intensificari ale vantului, temporar ninsori puternic viscolite

si vizibilitate scazuta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In aceasta perioada, peste 500 de pompieri sunt pregatiti sa intervina zilnic in sprijinul populatiei si autoritatilor locale din zonele vizate de producerea unor fenomene meteorologice periculoase.

Echipajele SMURD vor efectua patrularea, dupa finalizarea cazului si pana la revenirea la baza, in zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoane fara adapost, pentru identificarea acestora si transportul la centrele de cazare temporara.

Odata cu aparitia primelor efecte de vreme rea, vor fi activate grupele operative la nivelul unitatii si, la nevoie, vor fi suplimentate efectivele de interventie cu personalul aflat in turele libere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si