Close sidebar
Close sidebar

Se ieftinesc gazele. Anunțul care îi vizează pe consumatorii casnici

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat luni noi preţuri pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienţii casnici, valabile începând cu data de 1 iulie 2019.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit calculelor autorității, prețurile la gaze vor fi mai mici decât în prezent pentru consumatorii casnici, scrie Hotnews. 

Potrivit ANRE, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale pentru un număr de peste 3 milioane clienţi casnici cu un consum anual mai mic de 280 MWh, calculate în conformitate cu prevederile metodologiilor în vigoare, vor înregistra o scădere de peste 5% pentru întreaga piaţă de furnizare reglementată.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Practic, reducerea este făcută în urma aplicării controversatei OUG 114/2018, care plafonează prețurile la gazele furnizate de producători, pe o perioadă de trei ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI