Close sidebar
Close sidebar

Se incalzeste afara si turturii uriasi pun in pericol masinile si trecatorii! Uite ce se intampla in orasele din tara

Nu e meteorit, nici proiectil lansat din avion, dar produce pagube pe masura! Si, chiar daca, nu mai ninge de ceva vreme, simtul practic al autoritatilor pare inghetat cu totul!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Turturele urias distruge parbrizul cu totul. Oricand soferul sau un alt pasager puteau fi raniti grav!

Asa este. Proprietarii sau cei de la asociatia de locatari trebuie sa se ocupe de indepartarea acestor proiectile din gheata. Acum omul ramane cu paguba. Daca are asigurare, atunci va fi despagubit, iar firma va da in judecata proprietarii cladirii.

Ne mutam in capitala Romaniei, pe urma problemelor cauzate de zapada. N-a mai nins, dar ce sa vezi? Trotuarele sunt blocate, mormanele de zapada inca rezista, iar oamenii… Dar, sa-i lasam pe ei sa ne explice.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

S-a ratacit oare echipa noastra de filmare? Nici vorba. Am nimerit pe o strada unde ajung foarte multi bolnavi!

Autoritatile nu s-au gandit sa ridice zapada nici macar din fata Institutului National de Diabet. Mai are rost sa vorbim de alte strazi?

Angajatii clinicii din cadrul Institutului de Diabet au incercat sa adune zapada pe cat posibil.

Insa mormanele au ramas acolo. Cine sa le transporte in afara orasului?

Ne mutam pe alta strada si vedem ca oamenii au curatat tortuarul din fata casei. Au adunat zapada intr-o gramada impresionanta si atat. Autoritatile n-au niciun plan pentru transportarea zapezii de pe strazile laturalnice.

Solutii exista. Prin intermediul Politiei Locale poti sa rogi cetatenii sa elibereze strada de masini intr-o anumita zi pentru ca utilajele sa intervina.

Dar niciun bucurestean nu a auzit de asa ceva. Iar domnul din imagine are alta idee.

Cu siguranta primavara o sa-si faca treaba. Buna idee! Nu mai bine ii platim soarelui factura de deszapezire?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI