Podul de peste Dunăre a fost inaugurat joi, iar la nici măcar o zi, circulația a fost restricționată în anumite intervale orare. Anunțul a fost făcut de CNAIR, care a anunțat că pe timpul nopții circulația va fi închisă. 

"Pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat, în perioada 17.07.2023- 30.11.2023 se va închide traficul pe timpul nopţii, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00- 6:00, exceptând zilele de sărbători legale. 

Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00, până luni, ora 21:00", informează, vineri, CNAIR. 

În perioada închiderii circulaţiei pe timpul nopţii, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecţiile cu DJ 221B Vădeni şi cu DN 22B şi deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan- Brăila. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Primul accident pe podul peste Dunăre la Brăila, chiar în ziua inaugurării

Primul accident pe podul peste Dunăre la Brăila, chiar în ziua inaugurării

Podul de peste Dunăre a fost deschis și inaugurat, iar primul accident a avut loc, chiar în prima zi.

O tamponare s-a produs pe podul de peste Dunăre, chiar în prima zi de la inaugurare. Un șofer s-a oprit să facă o fotografie, moment în care mașina a fost lovită din spate. Cel mai scump obiectiv de infrastructură realizat în ultimii 30 de ani în România a fost inaugurat, ieri, la Brăila. Podul peste Dunăre a fost deschis circulației rutiere începând tot de ieri, de la ora 13.00. Deocamdată, podul va fi deschis doar pe timpul zilei. 
 

Citește și:  VIDEO- Se deschide podul suspendat de la Brăila. Al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa va avea restricții de circulație. Sorin Grindeanu: "Un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii"

Podul suspendat de la Brăila este al treilea cel mai mare pod din Europa. Noul pod suspendat din țară va fi inaugurat astăzi printr-o ceremonie oficială. Imediat după finalizarea ceremoniei de inaugurare, circulația pe pod se va deschide circulația, care va fi restricționată. 

Mesajul lui Sorin Grindeanu

”Astăzi (joi n.r) trăim un moment special pentru infrastructura din România. În 2014 puţini credeau în reuşita acestui proiect. Iată că la 6 ani distanţă suntem aici împreună să  deschidem circulaţia  pe acest pod care leagă cele trei regiuni istorice. Este un pod pe care l-aş numi un pod al speranţei, un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii, pe care şi le-au pus locuitorii în această lucrare de infrastructură unică în România şi în sud estul Europei.

Citește și:  Un pod din Galați este pe punctul de a se prăbuși

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Acest pod până la urmă este dovada că statul român ştie să investească şi să atragă bani europeni, ştie să abordeze strategic dezvoltarea regiunilor din România şi mai ales ştie să creeze oportunităţi pentru noi locuri de muncă. România îşi consolidează prin această lucrare de infrastructură inclusive rolul strategic la frontiera de est a Uniunii Europene şi a Alianţei Nord-Atlantice ”,  a declarat Sorin Grindeanu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si