Close sidebar
Close sidebar

Se incinge razboiul declaratiilor dintre Olivia Steer si Raed Arafat in privinta rujeolei! “Va raspunde in fata altei instante”

Olivia Steer, o militanta anti-vaccinare, este de multa vreme in conflict cu Raed Arafat. Insa, “razboiul rece” dintre cei doi s-a accentuat acum, pe tema rujeolei.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva zile, Olivia Steer a postat pe pagina sa de socializare un mesaj in care amintea de o hotarare judecatoreasca din Germania, care ar fi concluzionat ca virusul care produce rujeola nu exista. Mesajul fostei vedete tv a ajuns si la Raed Arafat, care, in contextul in care in ultima perioada au fost numeroase cazuri de copii morti din cauza rujeolei, a considerat afirmatiile ca fiind “iresponsabile”.

“Revenim la afirmatiile iresponsabile impotriva vaccinarii copiilor impotriva rujeolei.
Mediafax a publicat un punct de vedere prin care se pune la indoiala existenta virusului rujeolei! In materialul respectiv exista o referinta la o decizie a curtii supreme Germane din 2017 prin care se pretinde ca s-a stabilit faptul ca virusul nu exista.
Va rog sa va informati direct din surse credibile si sa nu va lasati indusi in eroare, intrucat cazul respectiv este celebru iar decizia Curtii Supreme Germane nu se refera la existenta sau nu a virusului

ci la un pariu pus de un antivaccinist prin care a promis ca cine il prezinta un singur articol stiintific care detine dovezile asupra existentei virsului rujeolei, acesta primeste 100.000 Euro (…)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In concluzie va rog informati-va corect din surse abilitate daca aveti dubii asupra vaccinarii. Vorbiti cu medicii sa va explice despre ce este vorba si de ce trebuie vaccinat un copil la timp.

Nu mai ascultati povestile personale care sunt construite pe cazuri medicale care nu au de a face cu efectul vaccinarii. Da vaccinul poate avea efecte adverse ca orice medicament insa efectele adverse nu includ autismul si altele vehiculate de persoane necunoscatoare chiar daca ele sunt cu bune intentii uneori. Ganditi-va ce faceti daca refuzati vaccinarea si copilul d-voastra cade victima unei boli care puteati sa o preveniti foarte usor prin vaccinare!  Stiu ca iar o sa intre toti antivaccinistii sa ne spuna ca nu avem dreptate si ca nu este asa cum zicem insa datoria unui medic este sa avertizeze si
sa explice iar obligatia d-voastra este sa va informati corect inainte de a lua o decizie care sa va coste viata copilului dumneavoastra!”
, este o parte din mesajul initial postat de Raed Arafat.

Si asa s-a intamplat! La postarea lui Arafat sunt sute de mesaje de la persoane care sunt impotriva vaccinarii. Si chiar daca Olivia Steer nu este printre cei care au scris pe pagina lui Raed Arafat, pe pagina sa a postat mai multe mesaje catre acesta.

“Pe Raed Arafat il asteapta, in Germania, 100.000 de euro, daca dovedeste existenta virusului rujeolic ”, este una din postarile Oliviei Steer dupa ce Raed Arafat a contrazis-o. Insa intr-un comentariu, fosta vedeta tv il ataca mult mai dur pe secretarul de stat. “Va raspunde (n.r Raed Arafat) in fata altei instante! Curand”, este comentariul Oliviei Steer, dupa ce unul dintre sustinatorii ei spune ca Raed Arafat nu va raspunde la petitiile trimise de el privind virusul rujelolei si vaccinuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI