Luni

In tara

La inceputul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari si ploi locale in centru si in nord-est. Dupa orele pranzului, instabilitatea atmosferica se va accentua in zonele montane si submontane, apoi si in regiunile sudice si sud-estice si se va manifesta prin innorari, averse, descarcari electrice si izolat grindina. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, local cu intensificari, mai ales asociat ploilor.

Minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In Bucuresti:

Vremea va fi in continuare calduroasa, desi maxima termica va fi usor mai scazuta decat in zilele anterioare, respectiv 31...32 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai accentuate seara si la inceputul noptii cand vor fi averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura minima va fi de 17...18 grade.

Marti

In tara

Valorile termice vor continua sa scada in mare parte din tara, cele maxime urmand a se incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, temperaturi de altfel normale pentru sfarsitul lunii august. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales pe parcursul zilei in sudul, estul si partial in centrul tarii si va ploua slab pe arii restranse la munte, in Moldova, Oltenia si vestul Munteniei  si izolat in Dobrogea si sud-estul Transilvaniei.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice. Spre sfarsitul noptii, izolat se va forma ceata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si